onsdag 22 april 2009

Daily News

På eftermiddagarna bläddrar vi igenom kvällstidningarna med hussehusse. De håller stilen! Igår på första sidan stod det om Elisabeth Höglund. Hon hade dansat i Let's Dance med en bruten arm och haft så ont att hon inte ens kunnat kamma sitt hår. Jaha, det är därför hon ser ut som hon gör. Men då måste hon ha gått med bruten arm i många år!

I dag var Elisabeths Let's Dance-konkurrent Laila Bagge på förstasidan. Hon berättade att hennes liv minsann inte alltid varit en dans på rosor. En gång hade hon varit så fattig att hon inte ens kunnat betala insatsen till sin bostadsrätt! Men snälla nån! Ja, klarade hon de svårigheterna, klarar hon allt i livet!

I Expressen såg vi att det har utlysts en tävling om årets bästa blogg. Den ska belönas med att tryckas till en bok och tävlingen kallas därför Årets blok. Vilket utomordentligt fånigt namn! Dessutom är ju tävlingen redan avgjord, med mig som partisk men enväldig domare. Tvåa kom min blogg och vann gjorde .............. http://bloggis.se/AgnesJohansson!!!

Boken blev så fin.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Om det är någon som är intresserad av att trycka en bok av sin blogg kan jag berätta att företaget som gjort Agnes bok heter Bloggbok.nu. Vi är mycket nöjda med resultatet och det var inte farligt dyrt. Vi tänker beställa fler ex!

Anonym sa...

Håller med om att det finns bra viktigare saker att skriva om, och för övrigt att titta på. Ibland tror jag att alla de här skräp-programmen vars deltagare får spaltmeter i skvallerpressen är det nya opiumet för folket.

Appropå Back-on-track täcke så har P ett, men Matten har varit lite soft-i-hjärtat, och inte tvingat honom ha det på sig inomhus. Då täcken inte är absoluta favoriten. Matten får tuffa till sig *harkel*

Förstår att ni är nöjda med resultatet.

Majsan

Erika sa...

Boken ser jättefin ut!

Vi som inte hängde med så mycket på Agnes blogg nominerar Sir Edisons till vinnare, för han skriver världens bästa blogg tycker vi.