måndag 13 april 2009

Dogwalk


Matte tycker att jag och Drutt har blivit för kaxiga ihop. Hon har därför bestämt att göra mer med oss en och en. I dag var det min tur att ha en mattedag medan Drutt följde med mattematte och hussehusse ut i skogen.

Först gick vi till torget där vi träffade Gert och Robert. Tillsammans med ungefär 70 andra hundar spred jag glans över en del av deras promenad från Ystad till Haparanda för att samla in pengar till cancerfonden. Det var jätteroligt och jag träffade många gamla och nya hundvänner.

Vi klev av promenaden efter cirka 5 km då vi kommit fram till Nikkis stall. Eftersom hon var ute i hagen passade vi på att göra fint i hennes box. Pudelfnatt i sågspån, det kan rekommenderas!!!

Efter någon timmes bus i stallet promenerade vi hem igen.

Nu njuter vi av lugnet innan stormen Drutt bryter ut.3 kommentarer:

Tilda sa...

Min matte delar också ofta på mig och Vippe, men det beror på att HAN är så besvärlig. Jag gissar att det är samma hos er *flörtig blink*. Kram från den Bedårande Labradåran Tilda

Anonym sa...

70 st hundar det måste ha varit en fantastisk syn.

Har matte rakat eller klippt Sir Edisons öron? De ser så snygga ut!

Majsan

Tanja Fylking sa...

Kul att ni deltog i denna DOGwalk och det var verkligen en härlig syn med alla människor och hundar.
Det var vi på DOGArtist som anordnat denna hundvecka och tack vare brukshundsklubbens hjälp fick ju även avnjuta en härlig agility på torget.
Hundveckan håller på veckan ut och imorgon Torsdag händer det kul grejer på Jennys hund o katt i Valbo(utanför Gävle).
Bilder från DOGWalk v 16 finner ni också på www.dogartist.se
Skön VÅR!