måndag 27 april 2009

Dr Drutt m.m.

Nu är det som finast ute. Behaglig värme. Inte så mycket flugor. Massor av fågelkvitter. För vår del behöver det inte bli så mycket mer sommar än så här.

I helgen promenerade vi på Björnön i Västerås. Där finns det ett härligt motionsspår som följer vattnet. Vi måste vara kopplade eftersom det är ett naturreservat med det gör ingenting. Det är så underbart där. Här i Enköping privatiseras vattnet. Tänk om även vi kunde ha fina spår längs Mälaren istället för att få den ena flådiga villan efter den andra.

Jag får fortfarande örondroppar två gånger per dag. Så fort matte tar fram medicinen kommer dr Drutt. Precis som han gjorde när vår lilla husse fick sin medicin. Jag vägrar nu att ta min medicin innan dr Drutt har kommit. Precis som David gjorde. När jag ruskar på mig efter örondropparna gör dr Drutt likadant. Man kan bli galen på den där ligisten emellanåt men en mer empatisk hund får man leta efter. Så lik sin lillmatte. Det finns hopp för dem båda.

Bara Drutt-bilder i dag. Det bjuder jag på.

4 kommentarer:

Daniel sa...

Vad sööt, har själv två border terrier! Stilig vovve!

Nelssons matte sa...

Vad fin han är i sin korta frisyr!
Och apropå "skarpt läge" - vad enstaka ord kan öppna och man vet aldrig när det kommer. /Anna-Carin

Anonym sa...

Det var en ruggigt gullig Drutt! tycker Erika

Leone sa...

Hej min son och Edison!
På lördag ska Kajzza till Västerås BK och tävla agility... bara så att ni vet!
Själv ska jag springa galet mycket på söndag då jag och Kajzza (igen..) tävlar i Ågesta, Stockholm. Ska bli superkul! Vi tränar hårt varje dag. Jessica är slut säger hon och vi som bara har börjat!

Ha det gott!
Malva gm matte Leone