söndag 5 april 2009

Aj aj

Nej, jag tränar inte inför påsken. Jag är nybadad och tycker att fönen låter för högt. Och sedan har jag öroninflammation. Jag hade haft lite klåda i ett öra ett tag men natten till fredag fick jag så himla ont. Jag gick och gick, ruskade och ruskade, och pep. Det var bara för matte att vara hemma för vård av sjuk hund på fredagen och åka med mig till veterinären. Mitt öra var inte snyggt men nu har jag fått smärtstillande och örondroppar. Lite kul var det att komma till veterinären för jag upptäckte att jag blivit lite av en kändis. Alla visste vem jag var och veterinären sade att hon läste min blogg. Smickrande! Sedan kom alla ihåg mig från mitt förra besök där. Det var ett besök som kunde ha tagit en ände med förskräckelse! Jag hade gjort illa ett ben och eftersom jag inte ville stödja på det fick jag en spruta Metacam (av en annan veterinär). Ja, då kunde jag stå på fyra ben. Ett tag i alla fall. Sedan kunde jag inte stå på något ben. Allergichock!!! Så helt plötsligt låg jag uppkopplad till en massa apparater, fick sprutor, dropp, you name it. Det här var bara några veckor efter min lilla husses död och matte tyckte inte att det var någon speciellt trevlig situation. Det enda hon tänkte var att jag skulle få ligga i samma grav som min lilla husse.

Veterinären kände även igen Drutt från min blogg och eftersom han var med för att vaccineras frågade hon lite försiktigt hur han skulle hanteras. Haha, vilket rykte jag gett honom! Han fick i alla fall sin spruta helt utan sensationer. Denna gång.

7 kommentarer:

mammanonna sa...

Maggie hälsar och säger att du är stiligare i fluga än i huckle!
Du kanske får höra om matte Lojsan via andra vägar snart...

Tilda sa...

Hejsan Sir Edison. Jag har drabbats av samma elände som du, örininfektion, en massa gånger. Och jag vet att det gör ont. Även för en hiskeligt smärttålig labrador. Kram från Dame Tilda (som numera äter lite kortison varannan dag för att slippa alla pälsklådor och öronont)

Leone sa...

Lilla gubben, ont i örat! Inte kul så här till påsk när man ska äta mycket godis... fast! Du kanske får lite extra gott nu - med andra ord - inget ont som inte har nåt gott med sig *ler*

Be matte kolla mailen!

Leone

Jessica(Ryans mamma) sa...

Krya på dig Edison och hoppas att örat slutar göra ont snart!
Psst..jag är en snygg kurvig collie brutta som läser din blogg..blink blink..är du singel?

Edison sa...

Jag vet att Amy är en riktigt snygg collietjej. Men jag har min Tobbe jag.

Obesvarad kärlek. Suck

Anonym sa...

Annars finns ju jag, en Läcker Labrador i mina bästa år.Ifall du tröttnar på Tobbe. Puss från Tilda

Anonym sa...

Krya på dig hälsningar från oss

Kram
Majsan, Puzzel och Kajzza