lördag 28 februari 2009

Orolig

I går packade Agnes sina väskor för att åka tillbaka till sin skola i Västerås. Jag blev så orolig och försökte övertala henne att stanna hemma. Man har ju läst i tidningarna hur det går till på Hässlö elevboende! Och dessutom tycker jag att matte är alldeles för slapphänt när det gäller hennes uppfostran! Hon har visserligen gått både valpkurs, allmän lydnad och agilitykurs men det har tydligen inte alls hjälpt. Å andra sidan är det ju Drutt som har gått kurserna med henne och han är nog tyvärr inte rätt hund att få pli på henne.

Jag blev i alla fall lite lugnare när jag såg ett sms hon skickat till matte:

"Hej mamma, jag ska inte supa i kväll. Puss och kram Agnes"

Varför morrade matte över det?
Ha en trevlig helg!

Foto: www.fotoakuten.se/

4 kommentarer:

Anonym sa...

Edison, Edison, Edison. Du behöver inte vara orolig, jag kan ta vara på mig själv här i Västerås FAKTISKT !! Att media tycker det är kul att göra narr av hässlö elevboende är en annan sak. Det är inte lugnare i Enköping vill jag lova. Folk piercar sig, dricker, och tatuerar sig. Och nej tyvärr lyckades inte jag få ordning på Drutt och inte han på mig heller. Men jag tror vi båda mognar med åldern.

Agnes

Anonym sa...

Hej Sir Edison. Om du behöver hjälp att uppfostra lill-matte så kan du skicka henne till mig. Jag är mycket bra på att ta det lilla lugna och kan dela med mig av mina bästa tips till henne(undrar förresten om hon skulle vilja gnaga ben tillsammans med mig?). Bästa hälsningar från Tilda

Ps. Vippe verkar dock ha svårt att tillgodogöra sig min visdom när vi är ute och koppelgår. Fast det gör inget. När han stökar passar jag på att stoppa något gott i magen. Man hittar så mycket trevligt överallt.

Leone sa...

JÖsses! Jag förstår din oro Edisson, kan vi skicka iväg både Agnes och Malin på nåt hak med låsta dörrar på utsidan??
Och, ja, jag tror att det blir ordning på dem - men NÄR?!

Ge Drutt en go puss från oss alla i Skogås.

Anonym sa...

Hej!
Jag hoppas allt är någerlunda ok med er! Såg er i hund tidningen :-)
Så fint!
Vill bara skicka en kram till er och en extra puss till dig Edison frånm Emma
kram