lördag 21 februari 2009

Höj pensionsåldern!

Äntligen helg. Mattematte och hussehusse kör slut på oss! Den här veckan har vi varit på promenader på isen varje dag. Om vi är ute 2,5 timme blir det som 5 timmar för oss eftersom vi är lösa och springer dubbelt så mycket. Drutt vankar fram som en anka nu och muttrar något om att sänka pensionsåldern för pudlar till 2 år. Jag stretchar och stretchar för att bli av med stelheten. Jag tycker allvarligt talat att dagens pensionärer är alldeles för pigga. Jag orkar inte med dem. Nej, tillbaka till jobbet med er och kom tillbaka om några år när ni inte kan hålla det här tempot!

Envisa är de också. Pensionärerna. Jag vill gå åt ett håll, de åt ett annat, och de ger sig inte. Ja ja, vi möts alltid till sist igen. Och inte nog med det. På kvällarna måste jag ratta runt mattematte på rallylydnad. Hon säger snurra när jag ska gå runt och stå när det ska vara front. Jag blir så trött. I måndags hängde jag på instruktören istället.

Nej, i dag tänker jag inte lämna min lilla husses säng. Det får vara hur fint väder som helst! Men vad håller matte på med?! Hon plockar fram fön, rakmaskin, sax, shampoo …. NEEEJ!!! MATTEMATTE, HUSSEHUSSE KOM OCH HJÄÄÄÄLP!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dagens unghundar hänger inte med,
tänker bara på sitt utseende.

Idag skulle du har varit med mig på isen när jag njöt av en milrunda på långfärdsskridskor.

PS. Klippa, tvätta och borsta en hund är en hund i alla fall.

Kom igen nu Sir ? Ja visst ja Edison heter du.

Keep going

Mattematte

Anonym sa...

Jag är själv utmattad trots att jag varit ute med ett ännu ej pensionerat gäng idag. 11 pudlar, en labrador, en barnvagn och ett antal tvåbenta. Det är mycket som krävs av oss pudlar.
Hälsar Nelsson

Anonym sa...

Fick ett gott skratt när jag läste ditt inlägg i Ryans blogg! Ja Sir Edison borde ju veta det hehe...
Hoppas att allt är bra med dig/er.

Kram Jessica