fredag 13 februari 2009

Lite kär

Visst hör det till att bli lite kär på Alla hjärtans dag. Jag är lite kär i Britten. Vi är kollegor på ett kontor där jag jobbar ibland. Kärlek på jobbet. Mmmysigt

När jag är kär vill jag pussas förstås.

Men det vill inte Britten…

Men stryp mig inte!

I’m a gooood kisser.

I övrigt i veckan har Drutt och jag haft många sköna promenader i skogen och på isen med mattematte och hussehusse. Matte jobbade hemma i onsdags och då blev det förstås en tur till brukshundsklubben. Med mig körde hon ställande under gång. Det var jätteroligt. Så fort hon tog ett steg framåt tog jag kopplet i munnen och pudelfnattade runt hela planen, matte vilt morrande efter. Hehe. Men en gång hann hon ställa sig på kopplet och då höll jag på att bli strypt. Igen. Men jag lärde mig. Nästa gång var jag snabbare. Och så har vi varit på rallylydnad. Du hade rätt Ludde, det har blivit mycket roligare. Men jag går med mattematte och hon ledsnar så fort. Vi tar ett par vändor, sedan vilar vi och äter korv. Good enough, eller hur? Drutt och matte jobbar på som tusan och har blivit jätteduktiga.

Ha en bra alla hjärtans dag och ge alla ni tycker om en blöt puss. Var inte så blyga. Det finns ingenting att förlora på att visa lite kärlek.

Ur dagboken den 14 februari 2008
”David jag älskar dig så himla mycket. Om man ställde upp alla barn som någonsin fötts på en lång rad och sedan sade åt mig att välja: Vilket barn tror du jag hade valt?”
”Michael Jackson?”

3 kommentarer:

anna o hundarna sa...

Michael Jackson! Man undar hur han kunde bibringas den uppfattningen? Hmm... Annars verkar det vara rätt stuk på träningen - en del hundar är så gulliga och låter oss tro att det är VI som tränar DEM, men en del låter sanningen komma fram: det är ju MATTARNA som behöver tränas! Många hjärtan till er alla idag!

Vippe sa...

Hej Edison! Jag är också kär. Jättekär. I rottisen Myran. Alla säger att hon är för stor för mig (hon består av 45 kilo muskler), men kärleken vet faktiskt inte några sådana begränsningar. Myran är min träningskompis. Tyvärr lyckades jag inte pussa henne idag på alla-hjärtans-dag. Hon är inte så mycket för pudelpussar, tyvärr. Men hon är jättesnäll och när jag är med henne så mår jag så bra.

Leone sa...

Här pussas det hej vilt! Ja, igår blev visst matte biten i näsan av vår lillasyster yster Theia.... men vad vet väl 10 veckors valpar om hur man pussar??

jag skickar över några riktigt blöta pussar via datorn *slafs*

Monya