onsdag 26 maj 2010

Inte bara surtanter! Del 2

Damen fortsatte: "Jag är en riktig föreningsmänniska. Jag är med i allt! Det skulle vara så trevligt om du ville komma med. Vi har bygdegårdsföreningen, kyrkoföreningen, hem och samhälle, ja massor. Vi har trädgårdkurser, rundvandringar och olika temakvällar." (Inga pudelträffar?!)

"Jo tack", sade matte. "Det vore trevligt. Men jag håller snarare på att rensa lite i min almanacka."

"Jaha, men jag måste berätta", fortsatte damen. "Jag jobbar som brottsofferstödjare i tingsrätten. Det är så meningsfullt och givande. Vi behöver folk där. Du skulle inte vilja följa med någon gång? Jag kan nog ordna så att du kan få komma och lyssna på en rättegång någon gång!"

Jo, men det skulle väl vara kul.8 kommentarer:

Lena sa...

Hej lilla söta vovven;) hälsa din matte är det är helt ok att länka till mig. Om jag nu har något att komma med gör det mig glad:) Kram till er alla fyr och tvåbenta;)

Sarah sa...

Haha, det vore väl skoj om du matte nappade på idén, följde med och bara berättade i förbifarten vad hon jobbar med. Och värva kruttanten till Barncancerföreningen, där behövs alltid engagerat folk.

Anonym sa...

Hå hå jaja...

/Majsan

anna o hundarna sa...

Se där ja, en rättegång skulle väl vara kul att förgylla sin fritid med! Omväxling förnöjer. Men tanten är SNÄLL, DET är en omväxling som förnöjer. Puss till luddgrabbarna!

Ingela sa...

*skrattar*
Brottsofferstödjare,är det nåt nytt det kanske??
Såg inte skymten av någon....!
Hmmm...kanske du ska fundera på...*ASG*

Kramar till er alla där hemma!

Anonym sa...

Såg den lilla notisen om fartkameran. Själv har jag en eminent ögontjänarstrategi, det vill säga acceleration så fort jag passerat kameran. De brukar ju vänligen upplysa med pedagogiska skyltar om när kamerorna kommer. Förmodligen gjorde du samma sak, men var lite snabb på gaspedalen :D? Kram/Erika

Lotta sa...

Till Erika: Jo, den där kameran passerar jag minst två gånger dagligen ....

Helena sa...

*fniss*
håller helt med Sarah, värva henne till barncancerföreningen!
Kram
Helena :o)