torsdag 13 maj 2010

En jobbig dag


En jobbig dag. Värst för Drutt naturligtvis, men det var för mycket som påminde om vad David fick gå igenom.

Först blev det en noggrann undersökning. Alla prover var bra och inga förstorade lymfkörtlar hittades. Det tyder på att det i vart fall inte är någon spridning.

Sedan fick Drutt somna på en mjuk och skön filt.Medan Drutt låg på operationsbordet gjorde vi vårfint hos David. Vi läste i hans bok där det fanns flera nya hälsningar. Det är så fint och rörande att läsa dem. Tack!

Vi tänkte ta en promenad i skogen men då ringde de från veterinären och sade att Drutt hade vaknat och att han definitivt inte ville vara kvar hos dem. "Bättre han får sova klart hemma". Naturligtvis, det är ju Davids hund. Sådan herre...

Vi hämtade en omtöcknad Drutt som ändå blev så glad att han lyckades äta upp mattes örhänge. Ja vi får se om det kommer ut eller om det blir en vända till på operationsbordet.Nu får vi vänta på vad analysen av knölen säger, och under tiden hålla Drutt från att klia på ärret. Han ska äta smärtstillande i fem dagar och på grund av det även magmedicin. "Vet du hur du ger det här?", frågade tanten på apoteket.

6 kommentarer:

Ingela sa...

Nej men,nu har jag visst missat nåt.
En knöl.
Vilken dag.
Håller nu allt som går att hållas för att det räcker nu..
Massor med kramar och löfte om en fin kväll nån gång i sommar på "Torpet"

Erika sa...

Bra med rapport. Jag tänkte på er igår. Nu håller vi alla tummar för Drutt. Kram!!

Anonym sa...

Lilla Druttgubben många puss-på-nosen från oss. Appropå örhängen så inser jag nu varför jag har slutat med dem för andra gången. När P blev 4 började jag använda dem igen, men när Z kom så upphörde jag återigen med glitter i öronen. Så om 3 år ska jag väl kunna börja smycka mig med dylikt en gång till ;o)

P´s knöl på halsen hålls under sträng uppsikt. Den har hittills inte växt så vi hoppas att det är som vetten sa: Något som har kapslats in. Kram Majsan

Anonym sa...

Glömde skriva att den 18:e ska vi besöka en klipptant i Enköping på em. Men ni är väl inte hemma vid den tiden misstänker jag.
/Majsan

Leone sa...

Kramar till er från oss!
Hoppas nu att knöglen inte är värre än vad den var och är då puts väck

Anonym sa...

Mår Drutt bättre och lämnat tillbaka örhänget till sin matte ?

Många kramar Helene