tisdag 16 juni 2009

Månadens gästbloggare: Agnes berättar om trafikolyckan

Somnade i Eskilstuna. Marcus skulle väcka mig när vi kom fram till en kiosk där vi kunde köpa cola. När jag vaknade nästa gång var det för att det skumpade som fan och huvet rycktes bort från fönsterrutan jag hade det mot. Där stod vi. Hade glidit ner för en brant sluttning. Bilen hade av nån anledning snurrat runt och de var det som räddat oss från att köra rätt in i ett träd. Vi hade lånat en cab av Marcus farbror och den var sjukt låg så den kunde stannas av gräset. Hade vi haft en högre bil hade vi åkt rätt ut i skogen. Sen gick allt fort, folk hoppade ur bilarna och jag kände hur nacken började göra förbannat ont. Marcus klarade sig utan skador men var ordentligt chockad.

Jag har på nåt sätt blivit immun mot sånt här och tyckte inte ens att de var konstigt att de hänt oss. De enda är att jag har insett hur lätt det är att faktiskt köra av vägen.

Nacken var en muskelbristning och bilen är bara att skicka till skroten. Vi hade en otrolig tur och är tacksamma för att vi lever. Ett tips är att om det bara är två personer i bilen, så bör den som sitter brevid aldrig somna.

7 kommentarer:

ingela sa...

Skönt att höra att det slutade väl..
Kram Ingela

Anonym sa...

Kära Agnes, du sover alltid i bilen och det brukar jag vara tacksam för. Men visst skulle du ha hållit dig vaken den här gången. Huvudsaken är dock att du är vaken när du i framtiden kör själv.

Kram mamma

Jessica(ryans mamma) sa...

Ja skönt att höra att ni klarade er ganska oskadda!
Bilen är ju bara materiella ting så skit i den.
Måste berätta när jag och Ryan flög till Rhodos så spelade dem låten halleluja som ni har till bildspelet på David, och oj vad jag kände tårarna växa i ögonen. Tänkte direkt på David..

Kram Jessica

Anonym sa...

Tack Agnes, för att du gästbloggade hos Edison! Även fast jag fick höra att ni klarat er bra, så är man ju orolig ändå! Sköt om nacken ordentligt nu. (Jag har också lätt att somna i bilen). Kramar // Cat

Anonym sa...

Kramar till dig Agnes
Majsan

Anonym sa...

Jsg är glad över att ni klarade er så bra. Var rädd om dig o hälsa Markus.

Stor kram
Mormor

Lena sa...

Oj oj änglarna var med er....Kram