fredag 3 juli 2009

En dag på landet

Igår hälsade vi på vänner i Norrtäljetrakten. Vi hade en skön dag med bad, god mat och trevligt sällskap.

Efter maten ville mattes kompis att vi skulle ta en promenad för att titta på en sak. "Men Drutt kan inte gå så långt!", sade matte. "Det fixar vi!", sade kompisen. Och så plockade hon fram Philips sittvagn! Oj vad vi skämdes. Jag och lillmatte med pojkvän gick 100 meter bakom. Drutt mådde som en prins! Lille Philip cyklade hela vägen. Vilken kille!



Så kom vi fram till målet. Ett alldeles nyfött föl, en shetlandsponny. Hon var inte ens en dag gammal. Och redan i full gång, försökte sig till och med på lite bocksprång. Tänk så fantastiskt med tanke på hur hjälplösa vi hundar är första dygnet. För att inte tala om människorna!




Tack för en jättemysig dag!

8 kommentarer:

Erika sa...

Naaaw... vilket gulligt föl!! Och vilken gullig Drutt som fick åka vagn. Sämre kan en pudlis ha det.

Leone sa...

En kung ska behandlas som en kung! Jag tror att mor är lite avundsjuk.. ja, ivarjefall är Kajzza det - bekväm som hon är!

Fölet?? Jag ser bara Drutt... nä, ulligt och gulligt precis som föl ska vara!

Anonym sa...

Det var jätte kul att ni kom o hälsade på! Fölet är jätte busigt! Men det var ingen som talade om att jag skulle vara med på någon bild på internet....hm.....
Saltad faktura kommer...he..he..
kram // Cat

Lotta sa...

Till Cat: Oj förlåt, jag frågade visst bara om Philip fick vara med! Jag tänkte liksom inte på dig. Men du är så fin så på kortet. Kram

Anonym sa...

Ni verkar haft en härlig dag och bilden när Drutt åker vagn är så söt. Ja fölet och alla andra var också fina. Cat du ser inte ut att var en dag äldre än jag minns dig.

Edison fick du prova att åka vagn du också ?

// Helene

Ingela sa...

En HÄRLIG dag,ser jag!
Kram Ingela!

Anonym sa...

Halloj på er! Jag vill också ha ett föl (avundsjuk)Jag hoppas att Husse kommer att bestämma sig snart för fölet vi tittade på för några veckor sedan.

Men Drutten nu blir din tvåbenta Farmor ganska oroad över att din hälta inte går över.

Majsan

PS Far Puzzel har en ny flott hemsida http://www.puzzelpudel.se/ och vi har INTE gjort den själva. Vi tog proffs till hjälp;o) DS

Ingela sa...

Ha en så skön sommar du bara kan! Det ska vi ha!!!
Kraaaaaaaaaaaam Ingela