torsdag 9 juli 2009

Läs på burken!

Prednisolon 5 mg, en tablett två gånger dagligen åt hunden Drutt.

Ja matte, jag vet att jag normalt aldrig är uppe klockan sex på morgonen. Ja, jag vet att jag brukar hålla mig borta när medicinburkar plockas fram. Men hallå! Hur svårt kan det vara? Nej, se till att gnugga sömnen ur ögonen och kolla att du ger medicinen till rätt hund! Eller läs på burken om du har glömt vilken som ska ha tabletten!

Fasiken, jag har ju varit trött, törstig och pinknödig hela dagen!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Sådana där äter jag för jämnan, fast inte i så hög dos (för då måste man pinka heeela tiden). Vad har Drutt råkat ut för eftersom han knaprar kortison? Medkännande kram från Tilda

Lena sa...

men lilla vovven då? samma medicin som människor, tuffeln hoppas du blir piggare kram

Druttrapport sa...

Ja, Drutt får människomedicin så jag fick läsa i patient-fass om biverkningarna. Men de märks ändå! Dricker, kissar, dricker, kissar ..
Drutt har tre trasiga ledband i höger tå. På grund av detta är ledkapslarna förstorade. Vad han har gjort, det vet vi inte. I början hade han ont lite överallt i kroppen så han kan ju ha fastnat och ramlat ner från en sten eller så. Han får cortison för att minska inflammationen i ledkapslarna och det har fungerat jättebra. Hans mage klarar varken av rimadyl eller metacam.

Anna o hundarna sa...

Stackars lilla Drutt - så det kan bli! Jag ska OCKSÅ öppna antikvariat när jag blir ännu mera mossig. Ett med en mysig kaffehörna i!

Anonym sa...

Haha, stackars lilla Edd. Puss lillmatte

Leone sa...

Jadu Edison, livet kan inte vara lätt när det ramlade in en Drutt hos er...

Edison sa...

Det är inte Drutts fel att jag får hans medicin. Det är hon den där tvåbenta ...