onsdag 18 november 2009

Jag vet inte

Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden. Jag sitter ofta stilla och bara tittar framför mig. Matte frågar mig: "Vad tänker du på, Edison? Du ser så ledsen ut."

Härom natten kunde jag inte sova. Jag satte mig på köksbordet och tittade ut. "Gå och lägg dig Edison", sade matte. Jag fortsatte att titta ut genom fönstret. Matte kom och bar mig till korgen. Efter en stund smög jag tillbaka till köksbordet.

Likadant var det i natt.

"Känner du att vi ska flytta, att det är en förändring på gång?" säger matte.

Jag vet inte.
Jag vet bara att jag vill titta ut genom köksfönstret.
Och se på månen.

6 kommentarer:

Ingela sa...

Ja,vad säger man.....
Jag hoppas det till slut kommer att kännas bra med Allt vad flytten innebär.Att ni landar i er nya tillvaro,i ert nya hus,och att allt kommer att kännas så bra det bara går.
När??
Före jul,eller efter?
Jag tror "krullis" och David "snackar"..
Kloka,fina saknade David.

Hälsa alla. Pappa var här och käkade lunch med mig i måndags,vi bestämde att vi åker till Enköping på annandagen.Vem vet,kanske vi ses!!

Kram
ps,
Vilket minne du har Lotta!!!*haha*
Sååå imponerad!!!
Men jag minns vita,söta lilla ettriga Musse! Väldigt väldresserad,kommer jag ihåg. jag gick med honom utan koppel,var så imponerad att när jag sa,stanna,så gjorde han det*haha* Vilket resulterade i att det sa jag var femte meter,för jag tyckte det var såå kul att se ATT han gjorde det...stackars hund...*ler*

Anonym sa...

Edison kanske inte är ledsen, han kanske Funderar Över Viktiga Saker. Kram/Erika

Nelsson sa...

Köksbordet är nog en bra plats, själv är jag portad från köket på nätterna sedan jag intog köksbordet en majnatt förra året och tog hand om en del saker som låg där.
Lilla (?) huset i skogen blir nog bra ska du se, särskilt skogen.

Anonym sa...

Ibland önskar man att de kunde prata och tala om vad som pågår inom dem.

Kram
Majsan

Anonym sa...

Djur känner och vet saker som vi aldrig kommer att se. Men vi kan ju försöka, och det det gör vi , ofta. (det där lät flummigt va..?). Hursomhelst är skogen en utmärkt plats att vara på för alla! Må så gott! kram Cat

Anonym sa...

Edisson, alla ha rätt att ha egna funderingar och man måste inte berätta.


Snart närmar sig flytten. Det ska blir så spännande att se ert nya hus och trädgård.

kram Helene