lördag 28 november 2009

Huset i skogen


Välkomna till huset i skogen!

Nja, vi har inte flyttat in än utan nu är det målning och sådant som gäller. Och Drutt och jag mutar in vår mark. Har ni sett vilken liten söt sjö vi har på tomten? Tilda är välkommen att ta ett dopp i den. Själv ska jag bara akta mig för att trilla i.


Det känns roligt att flytta men samtidigt så sorgset. Vår lille husse skulle ju naturligtvis ha varit med. Det blir så tydligt att han är borta när vi nu planerar för en ny sorts framtid. Fan fan fan.

3 kommentarer:

Tant Tilda sa...

Vilka lyckostar ni är som har en alldeles egen sjö på nya tomten!!! Er matte förstår sig minsann på vad som är VIKTIGA KRITERIER när man ska köpa hus. Jag kommer mer än gärna någon gång och inviger er i vinterbadandets underbara värld. Och så kan Edison och jag ta det lilla lugna sedan.

Kramkram från Tilda som förstår att det är förfärligt tomt utan er fina husse och skickar många tröstpussar (jag försöker även trösta min matte med pussar när hon gör sina uppbyggliga övningar som sjukgymnasten har beordrat, men då grimaserar matten på ett vädigt otacksamt vis)

Nelsson sa...

Jag har också en egen sjö på tomten men den är MYCKET mindre än er, egentligen inte större än en pöl... Så praktiskt f ö med alla träd, där är jag avis.
Ja, lillhusse hade nog trivts i huset i skogen, tror vi fast vi inte kände honom. Ibland känns det som om vi gjorde det för matte har läst så mycket i bloggen om denne fine kille.
Håll nu koll på skogens alla invånare och undvik bad i lillsjön. Hälsar Nelsson.

Ingela sa...

Ser fint ut!
När?
Kram