tisdag 12 maj 2009

Träning och Beach 2009


Oj oj oj vad träningen har blivit avancerad och viktig nudå. Vi som är mer eller mindre autodidakta agilityhundar får börja om från början. Jag får inte ta några balanshinder förrän min "targetträning" har gett resultat. Blir lite sur. Agnes har i alla år tjatat om det stora traumat när hon, 6 år och styv i korken, kom till simskolan och genast förpassades till barnbassängen eftersom simlärarna inte accepterade hennes blandning av hund-, katt- och människosim. Nu förstår jag henne. Hon hade simmat på djupt vatten sedan hon var fyra år och jag har minsann tagit vippbrädan sedan jag var ett!

På tal om simning måste jag påminna er om att Beach 2009 närmar sig. "Och?" undrar ni om ni är kloka men matte har faktiskt ett bra bantningstips:

Köp en McChicken på McDonalds, ät den och vänta sedan i 20 minuter. Såvida ni inte har TV på toaletten bör ni dock vänta med att äta den tills efter det där TV-programmet ni sett fram emot hela dagen. Och var inte oroliga, den gröna färgen i ansiktet försvinner över natten.

2 kommentarer:

Vippe sa...

Det där känner jag igen. Petigt värre var det på vår nybörjarkurs i agility. Jag ville flyga som en gasell över hindren men det skulle kontaktas hit och dit.

Anonym sa...

Hmmm, jag tror jag avstår bantningstipset. Har ingen TV på toa.

Kram
Majsan