onsdag 6 maj 2009

Flytt?

Röstningen är avgjord. Som sanna demokrater rättar vi oss naturligtvis efter folkets röst. Skatteåterbäringen kommer att gå till ett litet hus på landet! (Ja, pengarna räcker nog till några blommor att ställa på den eventuella altanen men säg inte det högt, hm.) Vi ska på två visningar i helgen. Gulliga ni och tack, men det blir inte i Norrtälje eller Norberg. Vi kan hälsa på någon gång istället!

Det är mycket kluvet är flytta från lägenheten.

Här finns vår lilla husses doft kvar. Hans rum är orört. Kläderna hänger där de ska. Alla PS2-spel står i den ordning han ville ha. Han var ordentlig med sina saker vår lilla kille.

Hur ska vi kunna packa ner hans kläder, böcker, spel, lego, svärd och veta att de aldrig ska packas upp igen? Vad ska vi göra med allt?

Här stannade vår lilla husses hjärta, här andades han sina sista andetag. Är vi inte då för evigt förbundna med lägenheten?

Men samtidigt känns det som om vi går omkring i ett museum. Det befäster vårt icke-liv.

Fan fan fan.
Varför fick inte vår lilla husse vara kvar hos oss?

”Köpa en till hund” kom på andra plats i omröstningen men matte har nog fått sin brukshund i alla fall.

MEN HALLÅ GRABBEN, DU ÄR VEGETARIAN!!!

Oj, här gäller det att vara med.


3 kommentarer:

Anna o hundarna sa...

Lycka till med husjakt! Dina övriga tankar har jag inte mage att kommentera, men jag tänker snällt på dig och hoppas att det på nåt sätt är till gagn för dig.

Majsan sa...

Er sköldpadda måste vara något utöver andra sköldisar!

Lycka till med husletande önskar vi också.

Kram
Majsan

Anna o hundarna sa...

Lilla Drutt måste vara försiktig med vem han ger sig på! Även en mördarhund kan vakna på fel sida, ju. Nu kommer min mördarhund med en gympasko till mig, och en menande blick. Ha en trevlig helg!