tisdag 10 mars 2009

Kursavslutning


Igår gick vi äntligen i mål i vår kurs i rallylydnad. Jag förstår inte varför man ska hålla på och snurra, vända, sitta, ligga för att få korv. Mattematte ledsnar efter en halvtimme och sedan sätter hon sig och äter korv: ”Åh, vad jag är snurrig i huvudet”, säger hon. Vem är inte snurrig i huvudet? Jag får fortsätta med matte som då turas om mellan mig och Drutt.

Vet ni vad matte sade när vi skulle gå en bana? ”Jag tar den tråkiga hunden först”, sade hon. Jag satte mig för att titta men förstod inte riktigt varför hon skulle ta en annan hund när hon har två egna. Men vem tror ni hon menade?

Moi!!!

Den tråkiga hunden!!!

Får man säga så?

Matte, vem är det som står för flest pudelfnatt i familjen? Vem är det som busar och gömmer saker (dina stallskor i sängen till exempel)? Vem är det som drar av vem strumporna på kvällen? Vem är det som väcker dig och pussas när du drömmer att Agnes blir uppäten av en tyrannosaurus rex?

Moi!!!

Nej, nu får du och den där roliga hunden Drutt gå ensamma på fortsättningskursen. Jag tänker vara hemma med min roliga matte och äta korv. Hämta mig när terapihundskursen börjar. Men bara om jag slipper cirkuskonster. Och om jag får korv.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till målgång i Rallyn. Själv skall matte och jag starta upp en nybörjarkurs i Rally nu i slutet av mars, om det slutar snöa någongång. Vi har inte sådan tur att vi kan vara inomhus.
Ludde och matte Mia

Leone sa...

Skrattar!
Ja, du Edison inte har du det lätt... men du måste ändå medge att det är mer sprutt i Drutt...;)

Sen att du funderar som värsta filosofen. DET är en annan sak

Tilda sa...

Hej igen Sir Edison. Du är en klok kille. Jag tycker att man kan fokusera på godiset (alla de där konsterna är överreklamerade). Det tycker inte matte. Hon undrar förresten vad du ska gå för terapihundskurs? Bästa hälsningar från Labradåran Tilda

ingela sa...

****skratt**** TACK för dagens skratt!!!!! Ni är bara fööör härliga**********Kram till vovven och hans "tokiga" matte../Ingela

ingela sa...

Förresten,jag såg kommentaren..Den var bra..hoppas att det är så...att ondskan bara har mörker.Antagligen! Kraaaaaaaaaaam!

Ingela sa...

Vad är det du jobbar med Lotta??
Med tanke på vad du skrev för kommentar i mitt inlägg,att du visade bilder..
TREVLIG HELG!! (hälsa alla)/Ingela

Ingela sa...

Norbergsbruden@hotmail.com

**Skratt** Det är min son som "döpt" mig!!!!/Ingela