onsdag 31 december 2008

Gott nytt årDet känns lite konstigt när någon säger till oss att 2009 bara kan bli bättre. Vår lilla husse kommer inte tillbaka. Hur kan det då bli bättre? Samtidigt är vi tacksamma för alla som vill oss väl. Vi måste på något sätt lära oss att leva med sorgen för den kommer alltid att finnas kvar. Den ändrar skepnad hela tiden och det kommer den att fortsätta att göra.

Ikväll tänder vi ljus för de barn som inte finns med oss längre. Vi tänder ljus för de barn som kämpar. Tim, som är barnambassadör för Nalles Resa, kämpar för sitt liv och Moa, som fått en resande Nalle, fick igår beskedet att cancern kommit tillbaka. Vi tänder ljus för dem och för alla som i det dolda slåss mot grymheten. Jag var nyss in och tittade på insamlingen som startades av fru G och såg att det ramlat in bra med pengar. Tack fru G och tack alla givare! Insamlingen finns på


I dag var vi äntligen och tränade agility och vi var jätteduktiga. Drutt är fortfarandel lite skraj för vippbrädan men han tar sig över. Nu ska vi ta en promenad till kyrkogården och sedan har vi stalltjänst i kväll. 60 hästar ska utfodras! Men det är mysigt.

Ett gott nytt år på er allihop!


Foto: www.fotoakuten.se

1 kommentar:

Erika sa...

God fortsättning! Träffade en bekant igår som förlorade sin 20-årige, svårt sjuke, son i somras. Hon sade att julen har varit extra svår, för man vill ju vara med sina barn då. Tröstekramar till er!