söndag 21 mars 2010

Det fjärde barnet

Tack alla för er omtanke. Tack för att ni håller David kvar hos oss.

Ni har väl alla sett Barncancerfondens film, med den tomma stolen. Den här helgen har den typiskt nog spelats om och om igen på TV.

Jag tycker inte om den.

I var fjärde familj händer det ofattbara. Så är det. Men även de fjärde barnen är ju kvar hos oss. Det har ju ni bevisat för mig. David är ingen anonym blå stol. Han är i allra högsta grad med oss!

Det är så tydligt här på bloggen. Här har David till och med fått nya vänner!

Det är så tydligt på våra visommist-träffar där våra barn är de självklara huvudpersonerna och påtagligt närvarande. Deras stolar är inte tomma. Deras stolar är fyllda av en oändlig kärlek.

De fjärde barnen bor för alltid i våra hjärtan. Så länge våra hjärtan slår finns barnen kvar.

Om jag inte tänker så blir jag galen.

5 kommentarer:

Ingela sa...

Bra tanke.
Du är klok.
Kram

Cissi sa...

Jag håller fullständig med dig om reklamen.
Min dotter insjuknade i Leukemi i november och jag klarade inte av att se det på TV. Det kändes som om de bara kör om och om den reklamen.
Jag kan inte föreställa mig hur det är att vara i eran sits.

Ni hade en fin David och självklart kommer han alltid att leva vidare i era och andras hjärtan!

Erika sa...

Mmmm, jag är inte så "förtjust" i den där reklamen heller. Vet inte riktigt varför, men kanske på grund av det du skriver. Kram!

Sarah sa...

Jag håller med dig om att barnen finns här. Men jag gillar reklamen för jag tycker att den visar hur jobbigt det är. Jag HATAR reklamen där si och så många överlever. Här får äntligen våra barn ett berättigande i den här konstiga världen vi hamnade i.

Kram du kloka människa!

Yevonde sa...

Det är klart att vi inte glömmer det fjärde barnet. Det fjärde barnet sätter avtryck, lämnar spår.
Snubblade in här via nån annan, men jag minns att jag läst om David. Så fruktansvärt hemskt att det itne finns ord. Men det är klart att han, och alla andra fjärde barn finns. Kram.