onsdag 31 mars 2010

Spår

Vi hundar lämnar spår. Drutt springer alltid långt upp i skogen för att uträtta sina behov. Han vill inte locka fiender till vår tomt. Jag lämnar mina spår där de märks mest:

Sir Ed was here!

Av mina spår kan man uttyda att jag är en hanpudel i mina bästa år, lugn och trygg, och att jag äter ANF torrfoder och älskar korv.

Men hallå, era spår!? Vad med information ni lämnar! Varje gång ni drar ett litet kort någonstans eller sätter på er dator!

Äh, sade matte, det finns så mycket information om alla och inte är någon intresserad av mig.

Tills bonusbeskedet från ICA kom. Matte skulle få rabatt på fem varor som hon handlat mycket av. Det var hennes liv i de varorna!

Hudlotion Dove, anti age

Torr medelålders kvinna ...

Storpack ruccolasallad

...med en hungrig sköldpadda,...

Gravljus

...stor sorg,...

Dentalfresh hundtuggben

...pudlar med god tandhygien och...

ICA fryst pizza

...jävligt taskiga matvanor.


7 kommentarer:

Erika sa...

Hähä, hoppas att ingen kartlägger mina köpvanor på det där viset. Det kan bli en pinsam historia. Alla korvpaket som jag handlar skulle kunna väcka misstänksamhet. Ingen skulle tro på att det rimligen kan gå åt så mycket korv till hundarna. Nej, man skulle stämplas som korvmissbrukare, kort och gott ;).

Anonym sa...

Ja, visst är det underbart när man får rabatt på "sina" varor. Hoppas ni får en god påskhelg! (jag fick rabatt på chips!!??) Nåväl, nu är snödjupet i Roslagen nere på en halvmeter... så man kanske kan gräva fram kvasten o ta en flygtur. många kramar // Cat

Anonym sa...

ps. kul för Drutt om han får hussehusse att lyda! / Cat

Majsan sa...

Huvaligen, vill jag inte ens tänka på vilka spår jag lämnar efter mig. Då skulle det ju avslöjas att jag alltid köper två hundsaker av samma sort men alltid i en annan storlek den andra gången *rodnar*

Glad Påsk!

Leone sa...

OJ kan man få rabatt på sånt... bäst man börjar handla igen. alldeles för slarvig med att handla mat hem - inget kul att laga mat i mitt minikök!
Annars mår vi fint i vårsolen - har så god lust att smyga upp med bilen till er - men det får bli liite längre fram. Mamma Malva måste se till att allt är Druttsäkert!

Sarah sa...

Oj, då måste maken handla en massa konstigt i smyg. Grumme och sådant. Och jag måste vara bra på att köpa min choklad någon annanstans, för "våra varor" är helkonstiga.

Sussi sa...

Fast de där erbjudandena kommer ju alltid när man inte behöver dem... oftast har jag ju precis handlat dem. Tänker dock inte avslöja vad jag handlar mest av ;)

Kram på er!!