tisdag 15 mars 2011

Tjejhelg!

Först myste jag i soffan med Carina. När det blev läggdags gosade jag ner mig hos Helena. När hon snusade gott smög jag in till Siv. En liten puss, sedan gick jag till Sarah. Jag vilade några timmar i min korg innan det blev dags att byta av Drutt hos matte.

En jobbig natt. Men ni vet, a pudel's gotta do what a pudel's gotta do. Och en sak till.

Jag bara älskar mina fantastiska visommistmammor!


http://www.fotoakuten.se/

6 kommentarer:

Sarah sa...

Det är tur att du känner ansvar, Edison, så att vi alla får lite kärlek. Vi älskar dig också (jag törs nog svara för oss alla Visommist-mammor, eftersom jag är den som egentligen inte alls gillar hundar).

Siv sa...

Och vi älskar dig och de dina lika mycket tillbaka Sir Edison! Ni är lika underbara hela högen. Längtar redan till nästa visommistmamma-träff. Puffa på din matte för lite stöd inför morgondagen, lillmatte kan nog också behöva en.
Kram Siv

Majsan sa...

Vilket stöd att kunna omge sig med! Tänker på er alla Mammor.

Anna sa...

Vad fint ni verkar ha det på era träffar. Önskar jag fick träffa er också. Här i norra föreningen finns ingen aktiv vi som mist grupp.
Kram.

Lotta sa...

Anna, vad tråkigt att norra inte har någon visommistverksamhet. Vi startade som en grupp inom föreningen och har därefter fortsatt att träffas på egen hand. Det är ovärderligt att ha vänner som förstår. Att vi dessutom tycker om varandra är ingen nackdel! Vi sade det sist, det går inte att prata med andra om allt vi varit med om, alla detaljer. Vi skulle helt enkelt inte vara trovärdiga. Om du har möjlighet at komma ned till oss någon gång kan vi ordna en liten extraträff. Skulle tycka om att träffa dig. Stor kram!

Helena sa...

Mycket kärlek tillbaka härifrån också. Det är underbart att ha er och så befriande att få umgås med er. Längtar också till nästa träff =). Kram