tisdag 1 juni 2010

Bloggaward; Tröjan


Sir Edison har förärats ett bloggaward av Anna. Då ska man visa den tionde bilden i sin blogg.Här är den tionde bilden i bloggen. Jag är glad att det blev den här bilden. När jag och Drutt utsågs till Årets bragdhundar 2008 ville Svenska kennelklubben ha fotografier på David. De fick ett antal bilder och valde ut den här att avsluta ett bildspel om David och oss. De tyckte att den stämde överens med den David vi berättat om. Och visst gör den det.

Bilden är tagen i restaurangen på fartyget MS Musica under en kryssning i Medelhavet sommaren 2007. Varje middag hade ett tema, till exempel gala, Hawaii, fritid, marin, och då var det meningen att man skulle klä sig efter det. Till varje middag satte David på sig sin favorittröja, den rödrandiga rugbytröjan.

”David, vad ska du ha på dig?”

”Jag tar min hawaiitröja.”
”Jag tar min marina tröja.”
”Jag tar min fintröja.”

Alltid samma tröja.

Samma tröja som David fick bära på sin sista resa.

Jag skickar nu awarden vidare till Sarah och Erika.

4 kommentarer:

Anna sa...

Så fint och sorgligt. Vilken fyndig kille, precis i min smak.

Lena sa...

så fint.Fina killen! Josefine älskade allt i rosa som den tjej hon var, sin sista resa färdades hon i helrosa förstås. Kram till dig!

Erika sa...

Tack för den förnämliga utmärkelsen!

Toppeninlägg, som vanligt.

Kram.

Sarah sa...

Tack för utmärkelsen. Skriver om det i nästa inlägg och hoppas att min tionde bild är fin (med säkerhet inte på Jeppe, det var ju inte så min blogg började).
Kram!