onsdag 13 juli 2011

Va fan

Men va fan. Mattematte och hussehusse har lämnat mig här och åkt på semester. Jag är sur. Tänker inte gå ut. Tillbringar mina dagar i soffan framför TV:n. Men det är ju va fan, ursäkta mig, bara skit att titta på! Allsång på Skansen med ett välpolerat kräkmedel som är som en karikatyr av sig själv. Morden i Midsomer, som med den nye Barnaby förvandlats till en fars. Men värst av alla är det där ogräset Jakob Eklund! Kan ingen rycka upp honom med rötterna och se till att han aldrig mer dyker upp i en svensk actionfilm?

6 kommentarer:

Erika sa...

Det enda hållbara är att köpa Grey's Anatomy på DVD så är sommaren räddad. Fast din matte är kanske inte så ytlig som jag :-D. För mig är det dock prima underhållning. Det är till och med med en hund i säsong 2!

Sarah sa...

Men va fan, hälsa matte att hon får hitta på något kul åt dig. Det finns säkert någon film från någon pudelutställning som du kan titta på istället för dåliga farser och vandrande kräkmedel.

Själv ska jag gå på bio, men det funkar inte för dig,va?

Sir Edison sa...

Skulle ju träffa dig Sarah! Men va fan ska jag göra av Drutt?

Anonym sa...

Vilket filmklipp!! :D
/majsan

KJ sa...

Men vafan, sluta gnälla va! I Norge direktsänder NRK från en kamera i aktern på Hurtigrutsbåten och kallar det för sommarunderhållning! Fast Nordsjön är kanske mer mångsidig och omväxlande än Jacob Eklund i och för sig...

Kram!

Sir Edison sa...

K-J: Låter rogivande och fint tycker jag. Med sådan TV-underhållning behöver man varken havsutsikt eller akvarium. Kram!