lördag 17 oktober 2009

Hemma!

Under en vecka har jag jobbat som fläktmontör med Lasse. Vi har farit runt överallt i Stockholms kommun. Jag har haft det bra men oj vad jag är trött. En dag träffade jag matte och vi passade på att köra ett träningspass på Stockholms Central. I min terapihundsutbildning ingår att jag ska ha fem timmars träning på allmän plats. Snälla nån, jag borde få tillgodoräkna mig minst 40 timmar efter den här veckan. Jag tog tåget hem med matte men hon var tveksam till att låta mig få åka med: "Fy, vad du luktar illa", sade hon. Ja men hallå, jag har jobbat som grovis i en vecka! Det blev så att jag fick ligga på golvet i tågkupén, ingen fönsterplats denna gång. Det var lite jobbigt i Sundbyberg och Bålsta när massor av folk skulle kliva över mig där jag låg mitt i gången, mitt i min skönhetssömn, på rygg. Dessutom blev jag störd av att alla satt och fnös med sina rynkade näsor. Ja ja, bara kontorsnissar. Klia på tangentbord är inget man luktar karl av!

Drutt har varit på ett fint dagis hela veckan. "Han är väldigt blyg och försynt", sade de där. Va!!! "Har han inte skällt på andra hundar, drivit tikar till vansinne, rört runt i hela huset, ätit allt han kommit över ...?" frågade vi. "Nej, inte alls, och det märks att han inte är van att vara i skogen. Han var så rädd där. Men han blev lite tuffare sista dagarna."

Den grabben som är mer skogsmulle än skogsmulle själv!!! Dagismänniskorna får nog vara glada att Drutt inte hann bli mer varm i pälsen.

Nu är ordningen återställd. Hussehusse och mattematte har kommit hem från sin resa till Dublin. Sköna dagar väntar igen!

Under tiden jag har varit borta har insamlingen Bragdhundhusse 2008 tickat upp till 14 415 kr. Fantastiskt!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att Drutt BIDADE SIN TID, men hade felberäknat antal dagisdagar :). Han får ta igen vad han missade nästa gång och komma i form direkt!/Erika

Anonym sa...

Vad har matte gjort med Dig, Edison? Du ser ju ut som en blöt häst! Eller ÄR det kanske en häst på bilden?
Undrar Nelsson

Anonym sa...

DUBLIN ???

Pratar dom spanska där?

Det får mog bli en kartbok i julklapp.

Kramar / Mattematte

Anonym sa...

Och en ordbok till mig,vad är mog?

Restrött mattematte.

Ingela sa...

Hahaha!
Hälsar till restrött mattematte!

Och alla er andra med...så klart!!

Anonym sa...

Oj vilken händelserik vecka det varit för er :) men som du ser ut Edisson ??

Kram

/Helene

Edison sa...

KAN NÅN TA BORT DET DÄR KORTET!!!
OCH SKICKA MATTE PÅ FOTOKURS!

Mattematte, nej man pratar inte spanska i Dublin. Det borde väl du veta som har varit där i en vecka!

Leone sa...

ASG
Drutt rädd för skogen.... sen när blev han rädd för nåt???
Edison - ja, inte det vackraste kortet - men du vet - allt klär en skönhet till och med illa lukt...

kram till er alla!
nu går jag igen till Edith