måndag 30 april 2012

Jag vill ockå ha uniform!

I skogen händer det saker.

Nära midnatt natten till i dag ringde vaktchef Drutt och rapporterade att han ingripit mot en ovälkommen besökare i trädgården. Personen hade, förmodligen haltande, begett sig från platsen. Vi åkte ut och hjälpte till med spårningen. Drutt mötte oss iklädd uniform. Han visade var han gjort sin senaste iakttagelse och vi begav oss ut i skogen. Drutt gav order med fast tass medan jag mest ägnade mig åt pudelfnatt. Äntligen hände det något!

Vi fick till sist avbryta sökandet och bege oss hemåt för en debriefing. Vi återsamlas i dag för att planera vakthållningen vid närmaste akutmottagning och insamlandet av medel för betalning av skadestånd.

Jäklar vad snygg vaktchef Drutt var i uniform!

4 kommentarer:

Majsan sa...

Oj oj oj!! Dags att införskaffa den där molosserhunden? Även om Herr Drutt gör ett så förträffligt ingripande.

Nelsson sa...

Drefvikare håller alltid fanan högt när det gäller att försvara sina marker! Hälsar Nelsson som tagit som sin livsuppgift att ljudligt upplysa alla i sin omgivning om vem som äger vad.

Anonym sa...

Edison kan nog ärva Druttens uniform, den verkar ha krympt.
Kram
Mattematte

Lotta sa...

Drutt hälsar att han i brådskan råkade få på sig fel uniform. Den han tog var från hans aspiranttid och många års träning har gjort att den är lite tajt över bogarna.Han säger oockså att "shaking Ed" är lång ifrån att få bära uniform. Han skulle aldrig klara inträdesprovet till vaktskolan med sitt "älskar-alla-trams".