torsdag 25 augusti 2011

Sarahs "Du"

Det har varit så mycket en tid att jag inte hunnit gråta. Det betyder inte att sorgen lättat. I stället för att komma ut lägger den sig som en klump i bröstet. Den växer och jag vet att den till slut skär sönder mig.

Så, på jobbet, oförberedd, läste jag Sarahs inlägg "Du". Tårarna började rinna, lite längre ner övergick tårarna i gråt och när jag kom till kärleken mellan Jeppe och hans pappa brast allt. Jag tog skydd i vilorummet för att få gråta i fred.

Och varför läsa något som gör att jag gråter? Jo, för att texten ger odefinierbar sorg, smärta och ångest ord. Det obegripliga blir på något sätt hanterbart. Sorgen, smärtan som äter upp mig inifrån blir förstådd.

Läs, känn och njut av det vackra språket. Gråt.

söndag 14 augusti 2011

Ride of Hope










I dag går de i mål, alla tappra cyklister som deltagit i Ride of hope. Bilderna är från gårdagens etapp Västerås-Uppsala med depåstopp i Enköping med hussehusse självklart i centrum. 11 mil!

Skratt, tårar, hopp, förtvivlan, skrubbsår, plåster, empati och goda bullar!

lördag 6 augusti 2011

Mattes nya kärlek...




... heter Frits. Han är från Tyskland och är fyra år. Jag måste hålla med matte. Frits har de snällaste ögon jag någonsin sett.


Ja, nu är vi två hundar, två katter och två hästar i familjen. Nu ska vi bara skaffa en sköldpadda till, bygga oss en båt och sedan, attan du Noak, är vi också redo för syndafloden!

onsdag 3 augusti 2011

Min nya bästis...

... har inte taggarna utåt.